Ezt a salátát általában gyroshoz
Hozzávalók 4 főre:
1db kígyóuborka
1db paradicsom
1db tv paprika
1db lilahagyma
1doboz konzerv kukorica
200gr feta sajt
1 nagy pohár natúr joghurt
Ízlés szerint fűszerek:
Oregánó
Kakukkfű
Elkészítés:
A lilahagymát és az uborkát meghámozzuk, majd a többi zöldséggel együtt kockára vágjuk. Lehet tetszés szerint méretezni, mi mindig apróra vágjuk. Ha ezzel megvagyunk, egy nagy tálba tesszük és a lecsepegtetett kukoricát is hozzáadjuk. Megfűszerezzük, majd leöntjük a joghurttal és elkeverjük. A fetát nagyobb darabokra vágjuk, majd ezt is hozzáadjuk, és óvatosan összeforgatjuk. 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tipp: A feta sajtot lehet külön is tálalni a saláta mellé, nem muszáj belekeverni.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése